Yabancı Diller Yüksekokulu’nda 06.12.2019 tarihinde Hizmet-İçi Eğitim Düzenlendi

16.12.2019

Mesleki Gelişim Birimi tarafından düzenlenen “How to Teach & Assess Writing” çalıştayı 06.12.2019 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu’nda gerçekleşmiştir. Oxford University Press’te eğitim danışmanı olan Elna Coetzer bu hizmet-içi eğitimi vermiştir. Öğretim görevlilerimizin aktif katılımıyla gerçekleşen bu eğitimde, ilk oturumda Yazma becerisinin nasıl öğretilebileceğine dair pratik fikirler verilmiş ve öğretim görevlileri tarafından uygulanmış; ikinci oturumda ise Yabancı Diller Yüksekokulu’nda öğrencilerin makalelerini değerlendirmek için kullanılan rubrik baz alınarak, Yazma becerisinin nasıl test edilebileceğine dair fikirler paylaşılmıştır.