Yabancı Diller Yüksekokulumuz 'Bir Fidan Bir Öğretmen' Etkinliğini Gerçekleştirdi

01.12.2019

27 Kasım 2019 tarihinde saat 12.00’da Orhanlı Yerleşkesinde İMÜ Medeniyet Gemisi Öğrenci Topluluğu ve Yabancı Diller Yüksekokulunun katkılarıyla ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ kapsamında ‘Bir Fidan Bir Öğretmen’ etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Özlem Fedai’nin konuşması ile başladı. Devamında başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere meslek hayatları boyunca geleceğe fidanlar yetiştirmiş hatta bu uğurda şehit olmuş değerli öğretmenlerimiz anısına tüm gayret ve fedakarlıklarıyla yeni fidanlar yetiştirmeye devam eden öğretmenlerimize fidanları takdim edildi. Etkinlik, öğretmenlerimizin öğrencileriyle birlikte fidanlarını toprağa dikmesiyle son buldu.