Öğrt. Gör. Tülin Türnük Metasig 2021 Etkinliğine Katıldı

05.02.2021

30 Ocak ve 3 Şubat 2021 tarihlerinde Tesol Turkey tarafından düzenlenen Metasig (Measurement-Evaluation-Testing-Assessment Special Interest Group) organizasyonu çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir. Yurtiçinden ve dışından pek çok farklı üniversitenin hazırlık okullarının ölçme ve değerlendirme birimlerinden birer öğretim görevlisinin katılım sağladığı “Good Practices in Online Language Assessments” temalı etkinlikte okulumuzu Öğr. Gör. Tülin Türnük temsil etmiştir. 30 Ocak 2021 Cumartesi öğleden sonra 7 odak grubun aktardıkları görüş ve önerileri, her gruptan seçilen birer sözcü tarafından 3 Şubat Çarşamba akşamı gerçekleştirilen panel oturumunda diğer odak grup üyeleri ve katılımcılarla paylaşılmıştır. Katılımcılar tarafından çok verimli ve keyifli geçtiği gözlemlenen etkinliğe Tesol Turkey Metasig üyelerinin organizasyon becerisi damga vurmuştur.