Öğretim Görevlisi Yeliz Kızılay IODL 2022 Konferansına Katıldı

20.10.2022

Yabancı Diller Yüksekokulumuz Öğretim Görevlilerinden Yeliz Kızılay 28-30 Eylül 2022 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Açık ve Uzaktan Öğrenme Konferansına (International Open & Distance Learning Conference – IODL 2022) katıldı.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından düzenlenen ve açık ve uzaktan öğrenme alanının dünyadaki önde gelen konferanslarından biri olan etkinlikte üç gün boyunca farklı üniversitelerden gelen katılımcılar alandaki çalışmalarını paylaştılar. 20 ülkeden 300’den fazla kişinin katıldığı etkinlikte çevrimiçi ve yüz yüze olmak üzere toplam 223 bildiri, 7 panel, 3 sponsor sunumu ve 2 workshop yer aldı.

“Disruptive Change (Eğitimde Yıkıcı Değişim)” temasıyla düzenlenen IODL 2022’de Öğr. Gör. Yeliz Kızılay ortak yazarı olduğu “Under the Digital Umbrella: Informal Digital Learning of English (IDLE) Practices in Turkish Context” çalışmasını sundu.

Konferansa yönelik detaylı bilgi için tıklayınız