Öğretim Görevlilerimiz Yüksekokulumuzda Düzenlenen Seminer ve Çalıştaya Katıldı

30.05.2019

Mesleki Gelişim Ofisi’miz tarafından düzenlenen “How to Teach English for Academic Purposes & Teaching Advanced Learners with PBL” etkinliğimiz 24 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleşmiştir. Oxford University Press’ten Andrew Bosson, ikinci kez başarıyla bu etkinliğe de öncülük etmiştir. Tüm öğretim görevlilerimizin aktif katılımıyla gerçekleşen bu etkinlikte, ilk oturumda akademik amaçlı İngilizce öğretim konusunda ufuk açıcı beyin fırtınası yapılmış; ikinci oturumda ise ileri seviyedeki öğrenciler için PBL (Proje Temelli Öğrenim) tartışılmış ve deneme uygulamaları yapılmıştır. Etkinliğimizin sonunda tüm öğretim görevlilerimize Oxford University Press tarafından katılım sertifikaları verilmiştir.