Öğretim Görevlilerimiz MELT Konferansına Katıldı

24.10.2019

Yabancı Diller Yüksekokulumuz Öğretim Görevlilerinden Işıl Yanık, Tuba İnan ve Yeliz Kızılay 11-12 Ekim 2019 tarihlerinde düzenlenen Marmara Üniversitesi İngiliz Dili Eğitimi Konferansına (MELT) katıldı. Marmara Üniversitesi tarafından düzenlenen konferans iki gün boyunca İngiliz Dili Eğitimi alanında birçok uzmanı konuk etti.

Uluslararası MELT 2019 Konferansı ‘Changing Identities, Agencies and Mindsets: 21st Century English Language Learning and Teaching’ teması ile yabancı dil olarak İngilizce eğitimi ile ilgilenen araştırmacıları ve eğitimcileri dünyanın her yerinden bir araya getirerek teoriyi pratik ile birleştirmeyi amaçladı.

Konferansın ilk gününde Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Yeliz Kızılay ortak yazarı olduğu “Willingness to Communicate and EFL Speaking Achievement: The Case of Turkish Learners” bildirisini sundu. İkinci gün ise, Öğr. Gör. Tuba İnan ortak yazarı olduğu “The Effect of Task Types on Raters Assessing EFL Speaking Performance” çalışmasını sundu.

Konferansa yönelik detaylı bilgileri buradan öğrenebilirsiniz;