Öğr. Gör. Yeliz Kızılay FOCI-XIX (Müfredat Konuları Üzerine Forum) Etkinliğine Katıldı

15.05.2019

Okulumuz Müfredat Ofis Koordinatörü Öğr. Gör. Yeliz Kızılay 9-10 Mayıs 2019 tarihlerinde 19. su düzenlenen FOCI (Müfredat Konuları Üzerine Forum) etkinliğine katılmıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi, İngilizce Hazırlık okulunda gerçekleşen etkinlik, bu toplantısında “Gerçekçi müfredat amaçları: Şu an neredeyiz ve nerede olmak istiyoruz?” başlığı üzerine odaklanmıştır.

Katılımcılar üç farklı çalışma gruplarında bir araya gelerek kendi deneyimlerini paylaşma fırsatı bulmuş ve toplantı konusu üzerinde tartışmalar yürütmüşlerdir.

İlgilenenler foruma yönelik tüm sunumları www.focionline.wordpress.com adresinde bulabilirler.