Türkçe Programlara Kayıtlı 1. Sınıf Öğrencileri İçin Yabancı Dil Muafiyet Sınavı Nihai Sonuçları

26.10.2020

2020-2021 Akademik Yılı Yabancı Dil I-II Muafiyet Sınavı Nihai Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Yabancı Dil I-II muafiyet sınavı feragat ve itiraz süremiz sona ermiştir. Linkte feragat ve itiraz dilekçelerinin ardından nihai sonuç listesi yer almaktadır.

ÖNEMLİ NOT:

Üniversitemizin ‘Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği’ çerçevesinde belirtilen başarı notunu (60 – harf notu olarak CC- ve üzeri) alan öğrencilerimiz Güz döneminde verilecek olan Yabancı Dil I (İngilizce I) ve Bahar döneminde verilecek Yabancı Dil II (İngilizce II) derslerinden muaf sayılmıştır. Sınavdan geçer not alamayan yani başarı notu 60 (CC) notunun altında olan öğrenciler Yabancı Dil I ve Yabancı Dil II derslerine devam etmek zorundadır. Bu iki dersten sadece bir tanesinden muaf olan öğrenciler, muaf olmadıkları diğer dersi almakla yükümlüdür.

Üniversitemizde Yabancı Dil I ve Yabancı Dil II dersleri Uzaktan Eğitim şeklinde verilmektedir. Öğrencilerimiz Edmodo üzerinde kayıtlı oldukları sınıflarda paylaşılmış ZOOM linkinden derslerine katılabilirler.

Öğrencilerimiz tüm gelecek duyurular için ders için girmiş oldukları Edmodo sınıflarınıe-postalarınıYabancı Diller Yüksekokulu websitesi “Duyurular” bölümünü takip etmeleri önemle duyurulur.