İspanyolca 1. Quiz Duyurusu

19.10.2020

İspanyolca Hazırlık Programı 1. Quiz Hakkında Bilgilendirme

İspanyolca hazırlık programında eğitimine devam eden öğrenciler için 1. Quiz, 30 Ekim 2020 (Cuma) tarihinde A grubu için 3.ders saati (10.50 - 11.35)B grupları içinse o günkü ilk ders saatinde (13.55 - 14.40)  Zoom ve Edmodo üzerinden tek oturum olarak yapılacaktır. Öğrenciler sınava kendi Edmodo şubeleri üzerinden erişeceklerdir. Sınav dil bilgisi (gramática) ve kelime (vocabulario) bölümlerinden oluşmaktadır. Sınav başlangıcında öğrencilerin, kimliklerini hazır bulundurmaları ve gerektiğinde kameradan göstermeleri gerekmektedir. Sınav süresince kamera açık tutulacak ve Quiz gözetmen kontrolünde gerçekleştirilecektir. Sınava başlamadan önce ve gerektiğinde sınav esnasında gözetmenler öğrencilerle sözlü iletişim kuracak, yazılı olarak verilen yanıtlar kabul edilmeyecektir. Öğrencilerimizin bu hususlarda gerekli hazırlıkları (kamera ve mikrofon) sınav gününe kadar tamamlaması gerekmektedir.

Aynı gün Quiz’in yapıldığı ders dışındaki ders saatleri de programdaki gibi yürütülecek olup yoklama alınacaktır.