IMU012 Yabanci Dil (İngilizce) II Dersini Alan Öğrencilerimizin Dikkatine! (Turizm Fakültesi Hariç)

24.06.2021

Değerli Öğrencilerimiz,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının COVID-19 salgını sebebiyle aldığı kararlar doğrultusunda, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yabancı Dil (İngilizce) II Bütünleme Sınavı Çevrimiçi (Online) olarak yapılacaktır.

Bütünleme Sınavı tüm fakülte ve bölümler için (Turizm Fk. Hariç) 05.07.2021 Tarihinde Edmodo üzerinden 17.30-18.00 saatleri arasında yapılacaktır. Sınav uygulaması için zamanında Edmodo’da hazır bulunmanız gerekmektedir. Bütünleme Sınavının yapılacağı sınıfın kodu OBS’de kayıtlı mailiniz üzerinden size gönderilecektir. Gönderilen kodla  sınıfa kayıt olunuz. Sorumlu Öğretim Görevlileri sizleri sınıfa belli bir süre içerisinde kabul edecektir. Bu sınıfa kayıt olduktan sonra sınıftan KESİNLİKLE çıkmayınız.

• Sınavımıza 1.-14. Hafta arasındaki konular dahildir.
  • Sınavımız 25 adet sorudan oluşmaktadır ve sınav süresi 30 dakikadır. Bu süre içinde sınavınızı tamamlamanız gerekmektedir.
  • Sınavın yıl sonu notuna katkısı  %60 olarak hesaplanacaktır.
  • Edmodo Sınıfına kayıt olduğunuz kullanıcı adınız AD SOYAD şeklinde olmak zorundadır. İki isminiz varsa lütfen ikisini de yazınız. Aksi takdirde sınavlarınız değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Bütünleme Sınavı uygulaması için masaüstü (PC), dizüstü bilgisayar ya da cep telefonlarınızı  (EDMODO uygulamasını indirerek) KULLANABİLİRSİNİZ.
  • Sınav sırasında internet bağlantı sorunları ve/veya elektrik kesintisi durumlarına karşı gerekli önlemleri almanız beklenmektedir. Bunun için mümkün ise internet bağlantı hızı yüksek veya uygun yükseklikte bir masaüstü bilgisayar (PC) ve/veya şarjı dolu bir dizüstü bilgisayar ve/veya cep telefonu ile 3G, 4.5G bağlantısını  hazır etmenizi tavsiye ederiz. Bu konuda tüm sorumluluk öğrenciye ait olacaktır
  • ÖNEMLİ: Sınavda sorun yaşanmaması adına masaüstü ya da dizüstü bilgisayar kullanacak iseniz, bilgisayarınızın saatinin doğru olduğundan emin olunuz. Ayrıca Edmodo sayfasında soruları Türkçe görmeniz halinde sayfa üzerinde sağ tık yaparak “Translate to English” i seçiniz.
  • Sorularda geriye dönüp cevaplarınızda gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz.
  • Bütünleme Sınavının bitiminde “Submit (Gönder/Teslim et)” sekmesine tıklayarak sınavınızı sona erdirmeniz gerekmektedir. “Submit (Gönder/Teslim et)”  bölümünü tıklamadığınız takdirde sınavlarınızın değerlendirilmesi mümkün olmayacaktır.
  • Bütünleme sınavı için 1 (BİR) giriş hakkınız bulunmaktadır. Ancak sınav esnasında sistemden herhangi bir nedenle düşmeniz durumunda, “Submit (Gönder/Teslim et)” sekmesini tıklamadığınız takdirde, sınav süresi (30 dk) içerisinde sınavınıza yeniden giriş yapıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. “Submit (Gönder/Teslim et)” sekmesini tıkladığınızda veya süreniz dolduğu takdirde böyle bir hakkınız OLMAYACAKTIR.
  • Sınavı bitir sekmesini tıkladıktan sonra sınava dönüş veya herhangi bir değişiklik yapamazsınız.
  • Sınav sürecinde ve sonrasında “YABANCI DİL (İNGİLİZCE) II  BÜTÜNLEME SINAVI” na dair yazılı ve/veya görsel hiç bir içerik kayıt alma, yazıcıdan çıktı alma, fotokopi ile çoğaltma, ekran görüntüsü alma vb. dahil hiçbir şekilde kopyalanamaz, değiştirilemez, dağıtılamaz ve basılı ve sosyal (dijital) medya dâhil hiç bir platformda KULLANILAMAZ. Kuralları ihlal ettiği tespit edilen öğrencilerin sınavları GEÇERSİZ sayılacaktır. Bu konuda tüm sorumluluk öğrenciye aittir.

Lütfen güncel bilgiler ve duyurular için Yabancı Diller Yüksekokulumuzun WEB sayfasını, Edmodo sınıflarınızı ve OBS’de yer alan mailinizi düzenli olarak kontrol ediniz.

Sorularınız ve sorunlarınız için ders sorumlusuna ya da  aşağıdaki mail adresine e-posta gönderebilirsiniz:
yabancidiller.uzem@medeniyet.edu.tr

Ayrıca aşağıdaki adresten Yabancı Diller Yüksekokulu Uzaktan Eğitim Sorumlularından birini seçerek yardım talebi oluşturabilirsiniz. https://yardimmasasi.medeniyet.edu.tr

Salgın sebebiyle beklenmeyen gelişmeler doğrultusunda akademik takvimde ve sınav uygulamalarıyla ilgili değişiklik yapma hakkı saklıdır. Bu nedenle, öğrencilerimizin sınav haftası için yaptığı planlamalardan kurumumuz sorumlu değildir.