IMU012 Yabancı Dil (İngilizce) II Dersi Bütünleme Sınavı

24.06.2022

IMU012 Yabancı Dil (İngilizce) II Dersini Alan Öğrencilerimizin Dikkatine! (Diş Hekimliği, Tıp, Hukuk ve Turizm Fakültesi Öğrencileri Hariç!)

Değerli Öğrencilerimiz,

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar  Yarıyılı Yabancı Dil (İngilizce) II Bütünleme Sınavı  Çevrimiçi (Online) olarak yapılacaktır.

Bütünleme Sınavı 06.07.2022 (Çarşamba) tarihinde saat 17.30-18.05 saatleri arasında Edmodo üzerinden yapılacaktır. Bütünleme sınavı için AYRI bir sınav sınıfı oluşturulmuştur. Bu sınıfın kodu UBYS üzerinde yer alan emailleriniz üzerinden size gönderilecektir. Kodunuz sınavdan bir gün öncesine kadar hala ulaşmadı ise Ders sorumlusu Öğretim Görevlisi ile iletişime geçebilirsiniz. Bütünleme sınavı bitiminden sonra sınıftan KESİNLİKLE çıkmayınız.

• Sınavınıza 1-13. Haftalar arasındaki tüm konular dahildir.
  • Sınavınız 25 adet sorudan oluşmaktadır ve sınav süresi 35 dakikadır. Bu süre içinde sınavınızı tamamlamanız gerekmektedir.
  • Bütünleme sınavının yıl sonu notuna katkısı  %60 olarak hesaplanacaktır.
  • Edmodo Sınıfına kayıt olduğunuz kullanıcı adınız AD SOYAD şeklinde olmak zorundadır. İki isminiz varsa lütfen ikisini de yazınız. Aksi takdirde sınavlarınız değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Bütünleme sınavı uygulaması için masaüstü (PC), dizüstü bilgisayar ya da cep telefonlarınızı  (EDMODO uygulamasını indirerek) KULLANABİLİRSİNİZ.
  • Sınav sırasında internet bağlantı sorunları ve/veya elektrik kesintisi durumlarına karşı gerekli önlemleri almanız beklenmektedir. Bunun için mümkün ise internet bağlantı hızı yüksek veya uygun yükseklikte bir masaüstü bilgisayar (PC) ve/veya şarjı dolu bir dizüstü bilgisayar ve/veya cep telefonu ile 4.5G bağlantısını  hazır etmenizi tavsiye ederiz. Bu konuda tüm sorumluluk öğrenciye ait olacaktır.
  • Sınavda sorun yaşanmaması adına masaüstü ya da dizüstü bilgisayar kullanacak iseniz, bilgisayarınızın saatinin doğru olduğundan emin olunuz. Ayrıca Edmodo sayfasında soruları Türkçe görmeniz halinde sayfa üzerinde sağ tık yaparak “Translate to English” i seçiniz.
  • Her bölüm SADECE yukarıda belirtilen saat aralığında sınava girebilecektir. Sınav uygulaması için zamanında Edmodo’da hazır bulunmanız gerekmektedir.
  • Sorularda geriye dönüp cevaplarınızda gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz.
  • Bütünleme sınavının bitiminde “Submit (Gönder/Teslim et)” sekmesine tıklayarak sınavınızı sona erdirmeniz gerekmektedir. “Submit (Gönder/Teslim et)”  bölümünü tıklamadığınız takdirde sınavlarınızın değerlendirilmesi mümkün olmayacaktır.
  • Bütünleme sınavı için 1 (BİR) giriş hakkınız bulunmaktadır. Ancak sınav esnasında sistemden herhangi bir nedenle düşmeniz durumunda, “Submit (Gönder/Teslim et)” sekmesini tıklamadığınız takdirde, sınav süresi (35 dk) içerisinde sınavınıza yeniden giriş yapıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. “Submit (Gönder/Teslim et)” sekmesini tıkladığınızda veya süreniz dolduğu takdirde böyle bir hakkınız OLMAYACAKTIR.
  • Sınavı bitir sekmesini tıkladıktan sonra sınava dönüş veya sınavda herhangi bir değişiklik yapamazsınız.
  • Sınav sürecinde ve sonrasında “YABANCI DİL (İNGİLİZCE) II BÜTÜNLEME SINAVI” na dair yazılı ve/veya görsel hiç bir içerik kayıt alma, yazıcıdan çıktı alma, fotokopi ile çoğaltma, ekran görüntüsü alma vb. dahil hiçbir şekilde kopyalanamaz, değiştirilemez, dağıtılamaz ve basılı ve sosyal (dijital) medya dâhil hiç bir platformda KULLANILAMAZ. Kuralları ihlal ettiği tespit edilen öğrencilerin sınavları GEÇERSİZ sayılacaktır. Bu konuda tüm sorumluluk öğrenciye aittir.

Lütfen güncel bilgiler ve duyurular için Yabancı Diller Yüksekokulumuzun WEB sayfasını, Edmodo sınıflarınızı ve OBS’de yer alan mailinizi düzenli olarak kontrol ediniz.

Sorularınız ve sorunlarınız için aşağıdaki mail adresine e-posta gönderebilirsiniz:
yabancidiller.uzem@medeniyet.edu.tr

Ayrıca aşağıdaki adresten Yabancı Diller Yüksekokulu Uzaktan Eğitim Sorumlularından birini seçerek yardım talebi oluşturabilirsiniz. https://yardimmasasi.medeniyet.edu.tr

Kurumumuzun beklenmeyen gelişmeler doğrultusunda akademik takvimde ve sınav uygulamalarıyla ilgili değişiklik yapma hakkı saklıdır. Bu nedenle, öğrencilerimizin sınav haftası için yaptığı planlamalardan kurumumuz sorumlu değildir.

2021-2022 AKADEMİK YILI

IMU012 KODLU YABANCI DİL (İNGİLİZCE) II DERSİ BÜTÜNLEME SINAVI PROGRAMI

SINAV TARİHİ: 06 Temmuz 2022 ÇARŞAMBA

Sınav Süresi 35 dakikadır.

FAKÜLTE

BÖLÜM /