IMU011 Yabancı Dil I (İngilizce) Bütünleme Sınavı (Tıp Fakültesi)

17.01.2023

Değerli Öğrencilerimiz,

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yabancı Dil (İngilizce) I Bütünleme Sınavı 18.01.2023 (Çarşamba) tarihinde saat 15.30-16.05 saatleri arasında yüz yüze yapılacaktır. Aşağıdaki tablodan sınav yeri ve saatinizi kontrol ediniz ve not alınız.

• Sınavınıza 1-14. Haftalar arasındaki tüm konular dahildir.
  • Sınavınız 25 adet sorudan oluşmaktadır ve sınav süresi 35 dakikadır. Bu süre içinde sınavınızı tamamlamanız gerekmektedir.
  • Bütünleme sınavının yıl sonu notuna katkısı  %60 olarak hesaplanacaktır.
  • Sınav sürecinde ve sonrasında “Yabancı Dil (İngilizce) I Bütünleme Sınavı” na dair yazılı ve/veya görsel hiç bir içerik kayıt alma, yazıcıdan çıktı alma, fotokopi ile çoğaltma, ekran görüntüsü alma vb. dahil hiçbir şekilde kopyalanamaz, değiştirilemez, dağıtılamaz ve basılı ve sosyal (dijital) medya dâhil hiç bir platformda kullanılamaz. Kuralları ihlal ettiği tespit edilen öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır. Bu konuda tüm sorumluluk öğrenciye aittir.

Lütfen güncel bilgiler ve duyurular için Yabancı Diller Yüksekokulumuzun web sayfasını, Canvas sınıflarınızı ve UBYS’de yer alan mailinizi düzenli olarak kontrol ediniz.

Sorularınız ve sorunlarınız için aşağıdaki mail adresine e-posta gönderebilirsiniz:
yabancidiller.uzem@medeniyet.edu.tr

Ayrıca aşağıdaki adresten Yabancı Diller Yüksekokulu Uzaktan Eğitim Sorumlularından birini seçerek yardım talebi oluşturabilirsiniz. https://yardimmasasi.medeniyet.edu.tr

2022-2023 Akademik Yılı

IMU011 Kodlu Yabancı Dil I (İngilizce) Dersi Bütünleme Sınavı Programı