IMU011 Yabancı Dil Final Duyurusu (Tıp ve Diş Hekimliği)

03.01.2023

IMU011 Yabancı Dil (İngilizce) I Dersini Alan Öğrencilerimizin Dikkatine! (Diş Hekimliği ve Tıp Fakültesi Öğrencileri)

Değerli Öğrencilerimiz,

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yabancı Dil (İngilizce) I Final Sınavı Yüz Yüze yapılacaktır.

Final Sınavı 04.01.2023 tarihinde (Çarşamba) saat 15.30-16.05 saatleri arasında yüz yüze yapılacaktır. Aşağıdaki tablodan sınav saatinizi kontrol ediniz ve not alınız. Aşağıdaki tablodan sınav yeri ve saatinizi kontrol ediniz ve not alınız.

• Sınavınıza 1-14. Haftalar arasındaki tüm konular dahildir.
  • Sınavınız 25 adet sorudan oluşmaktadır ve sınav süresi 35 dakikadır. Bu süre içinde sınavınızı tamamlamanız gerekmektedir.
  • Final sınavının yıl sonu notuna katkısı %60 olarak hesaplanacaktır.
  • Sınav sürecinde ve sonrasında “YABANCI DİL (İNGİLİZCE) I FİNAL SINAVI” na dair yazılı ve/veya görsel hiçbir içerik kayıt alma, yazıcıdan çıktı alma, fotokopi ile çoğaltma, ekran görüntüsü alma vb. dahil hiçbir şekilde kopyalanamaz, değiştirilemez, dağıtılamaz ve basılı ve sosyal (dijital) medya dâhil hiçbir platformda kullanılamaz. Kuralları ihlal ettiği tespit edilen öğrencilerin sınavları GEÇERSİZ sayılacaktır. Bu konuda tüm sorumluluk öğrenciye aittir.

Lütfen güncel bilgiler ve duyurular için Yabancı Diller Yüksekokulumuzun web sayfasını, Canvas sınıflarınızı ve UBYS’de yer alan mailinizi düzenli olarak kontrol ediniz.

Sorularınız ve sorunlarınız için aşağıdaki mail adresine e-posta gönderebilirsiniz:
yabancidiller.uzem@medeniyet.edu.tr

Ayrıca aşağıdaki adresten Yabancı Diller Yüksekokulu Uzaktan Eğitim Sorumlularından birini seçerek yardım talebi oluşturabilirsiniz. https://yardimmasasi.medeniyet.edu.tr

2022-2023 AKADEMİK YILI

IMU011 KODLU YABANCI DİL (İNGİLİZCE) I DERSİ FİNAL SINAVI PROGRAMI