“Hazırlık Programından Muafiyet Şartlarını” Karşılayan Yeni Kayıt Öğrencilerin Dikkatine

10.09.2021

2021-2022 Merkezi Yerleştirme sonuçlarına göre eğitim dili %100 İngilizce olan programlar ile lisans alanı İngilizce veya İspanyolca olan (İngilizce Öğretmenliği ve İspanyol Dili ve Edebiyatı) programlara kayıt yaptıran öğrencilerden aşağıda linki verilen eşdeğerlik tablolarında yer alan şartları yerine getirenler, sınav sonuç belgelerini, hazırlık programından muaf olmak istediklerini belirtir bir dilekçe ile 17 Eylül 2021 tarihi Saat 23:59’a kadar ydy@medeniyet.edu.tr e-posta adresine gönderebilirler.

Dilekçe örneği için TIKLAYINIZ.

Dilekçe Tesliminde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:

• Hazırlık programından muaf olmak istediğinizi belirten dilekçenizi doldurduktan sonra çıktısını alarak imzalayın. (Dilekçenizin tamamını el yazınızla yazabilir ve imzalayabilirsiniz.)
  • Islak imzalı dilekçenizin fotoğrafını çekin ya da dilekçenizi CamScanner vb. uygulamalar kullanarak tarayın. (Dilekçeler mavi renk tükenmez kalem ile imzalanmalıdır.)
  • Fotoğraf dosyasını ya da taranmış dosyayı, sınav sonucunuzu gösterir belge ile birlikte Yabancı Diller Yüksekokulu e-posta adresine gönderin:  ydy@medeniyet.edu.tr
  • Dilekçeniz incelendikten ve sınav sonucunuzun kontrolü yapıldıktan sonra aynı e-posta adresinden tarafınıza dönüş yapılacaktır.
  • Dilekçenizin bize ulaşması durumunda, “Dilekçeniz işleme alınmıştır.” cevabı, mailinizi gönderdiğiniz e-posta adresine birkaç gün içerisinde gönderilecektir. Üç (3) iş günü içerisinde tarafınıza dönüş yapılmazsa, dilekçenizi içeren e-postanızı tekrar gönderin.
  • Gönderilen mailin takibi öğrencinin sorumluluğundadır. Yabancı Diller Yüksekokulu, ulaşmayan e-postaların sorumluluğunu almaz.
  • Dilekçeniz okunaklı ve anlaşılır olmalı, (e-posta adresi, iletişim numarası vb.) tüm iletişim bilgilerini eksiksiz içermelidir.

Eşdeğerlik tabloları için TIKLAYINIZ.