Erasmus Yabancı Dil (İngilizce) Sınavı Sonuçları

25.11.2019

23 Kasım 2019 (Cumartesi) saat 11.00’da Güney Yerleşke, C Blok, 2. katta yapılmış olan Erasmus Yabancı Dil (İngilizce) Sınavı sonuçları için TIKLAYINIZ.

Öğrencilerin, Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliğine başvurabilmeleri için, Erasmus Yabancı Dil (İngilizce) Sınavından en az 70 almaları gerekmektedir. Hazırlık eğitiminden başarılı olup İngilizce Yeterlilik Sınavı sonucu veya eşdeğerlik tablosundaki YDS 65 puana eşdeğerliği olan puanlardan birine sahip olup belge sunacak öğrencilerin, Erasmus Programı Koordinatörlüğü ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. Ayrıca 2019-2020 Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliğine başvurmak isteyen öğrencilerimizin Erasmus Programı Koordinatörlüğü web sayfasında yayınlanacak olan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

Not: Erasmus Yabancı Dil (İngilizce) Sınavı sonucuna itiraz etmek isteyen öğrencilerin, en geç 2 Aralık 2019 (Pazartesi) mesai bitimine (16.30) kadar, ıslak imzalı dilekçelerini, Orhanlı yerleşkesinde bulunan Yabancı Diller Yüksekokulu Sekreterliğine elden teslim etmeleri gerekmektedir.