DGS ve YÖS Ek Yerleştirme ile Üniversitemize Yerleşen Öğrenciler için STS ve İYS Hakkında Duyuru

09.11.2018

Seviye Tespit Sınavı (STS)

Sınav Tarihi:                         13 Kasım 2018 Salı

Sınav Başlangıç Saati:          10.30

Sınav Yeri:                            İstanbul Medeniyet Üniversitesi Orhanlı Yerleşkesi

Sınav Salon No:                    A1-201

Sınava Girecek Öğrenci Listesi

Öğrenci Adı

Soyadı

Öğrenci No

Bölüm

Kayıt Nedeni

HATİCE

DAĞDEMİR

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönet...

DGS Ek Yerleştirme

BUŞRA

ATILMIŞ

18120404071

Mol. Biy. ve Gen. Böl. İng

DGS Ek Yerleştirme

RAND

ABA

18120404072

Mol. Biy. ve Gen. Böl. İng

YÖS Ek yerleştirme

RAWAN

AGHYİRLİ

18120707511

İnşaat Mühendisliği

YÖS Ek yerleştirme

Önemli Not:

1. Yukarıdaki listede ismi bulunan öğrencilerden Seviye Tespit Sınavı’na katılmayanlar, 14 Kasım 2018 Çarşamba günü yapılacak olan İngilizce Yeterlik Sınavı’na (İYS’ ye) giremezler ve doğrudan hazırlık programına alınırlar. Bu öğrencilerin İngilizce Yeterlik Sınavı'na girebilmeleri için Seviye Tespit Sınavı'ndan en az 80 almaları gerekmektedir. Seviye Tespit Sınavı'na girmiş fakat 80 alamamış öğrenciler STS' den aldıkları puanlara göre hazırlık programında öğrenim görecekleri sınıflara yerleştirilirler.

İngilizce Yeterlik Sınavı (İYS)

Yazılı Kısım: 14 Kasım 2018 Çarşamba

1. Oturum Başlangıç: 10.30

2. Oturum Başlangıç: 13.30, Bitiş: 14.30 (1 saat)

Konuşma Sınavı: :    14 Kasım 2018 Çarşamba

Konuşma Sınavı Başlangıç: 15:00

Sınav Yeri: İstanbul Medeniyet Üniversitesi Orhanlı Yerleşkesi

Sınav Salon No:  A1-201

İngilizce Yeterlik Sınavına (İYS’ye) Girecek Öğrenci Listesi: 13 Kasım 2018 Salı günü yapılacak olan sınavdan 80 ve üzeri alan öğrenciler İYS’ye girmeye hak kazanacaktır. STS’nin sonucu 13 Kasım 2018 Salı tarihinde sınavdan sonra yabancı diller yüksekokulu web sayfasında yayımlanacaktır. Bu nedenle İYS’ye girebilecek öğrenciler daha sonra ilan edilecektir. Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasını takip ediniz.

Önemli Not:

1. Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde ve saatlerde sınav salonlarında hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınavlarda öğrenci kimliği kontrolü yapılacak olup geç kalan öğrenciler sınava alınmayacaktır. Öğrenci kimliğini henüz alamamış öğrenciler öğrenci belgesi ile sınava katılabilirler.
  2. Geç kalan öğrenciler sınavlara alınmayacağından, öğrencilerimizin olası ulaşım problemleri ve gecikmelerin önüne geçebilmek amacıyla gerekli hassasiyeti göstermeleri ve sınav saatlerinden en az yarım saat önce okul binasında hazır bulunmaları önemle rica olunur. Orhanlı Yerleşkesine ulaşım hakkında bilgi için Yabancı Diller Yüksekokulumuzun web sitesini ziyaret edebilir (http://yabancidiller.medeniyet.edu.tr/tr/iletisim/adres-kroki)  ve İETT’nin web sayfasından ulaşım saatlerini öğrenebilirsiniz.
  3. Tüm güncel duyurular için Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfası sürekli takip edilmelidir.