Beklemeli Öğrenci ve 2019-2020 Akademik Yılında Devamsızlıktan Kalmış Öğrencilerimizin Dikkatine

23.03.2020

Değerli Öğrencilerimizin Dikkatine:

Milletçe zor zamanlar geçirdiğimiz bu günlerde, 23 Mart Pazartesi günü itibariyle tüm üniversitelerde başlayan Uzaktan Eğitim sistemine İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğrencisi olan tüm beklemeli ve 2019-2020 eğitim-öğretim yılında devamsızlıktan kalmış tüm öğrenciler medeniyet uzantılı mail adresleri (….@ismu.edu.tr) ile talep etmeleri halinde kendilerine verilecek olan ID ve Kodlar ile Yüksekokulumuz tarafından açık olan sınıflarda “Misafir Öğrenci” statüsünde derslere katılabileceklerdir. Ancak eğitim-öğretim sırasında yapılacak değerlendirme sürecine dâhil olmamakla birlikte, ileri bir tarihte yapılması muhtemel Ara Sınav ya da Yeterlilik Sınavlarına katılım hakları, geçerli olan Yönetmelik çerçevesinde değerlendirilecektir.  Devamsızlıktan kalan öğrencilerin sınav haklarının konusu geçerli olan yönetmeliğimizin 12. maddesinde düzenlenmiştir.

Unutmayalım ki, bu günlerimizi verimli geçirmemiz kişisel gelişimimize katkı sağlayacağı gibi, bu süreci hep birlikte atlatmaya da hizmet edecektir.

Talep Mailinde olması gereken bilgiler:

• Adınız Soyadınız
  • Öğrenci Numaranız
  • Bölümünüz
  • İletişim Numaranız

Talep maili göndereceğiniz e-mail adresimiz: ydy@medeniyet.edu.tr