30 Haziran - 1 Temmuz 2021 Yeterlilik Bütünleme Sınavları Sonuçları (İng. & İsp.)

06.07.2021

30 Haziran - 1 Temmuz 2021 İngilizce ve İspanyolca Yeterlilik Bütünleme Sınavları sonuçları için TIKLAYINIZ.

30 Haziran - 1 Temmuz 2021 tarihlerinde yapılmış olan İngilizce Yeterlilik Bütünleme Sınavından (İngilizce Öğretmenliği Bölümü hariç) 70 ve üzeri alan öğrenciler Hazırlık programından başarılı sayılırlar. İngilizce Öğretmenliği Bölümü ve İspanyol Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencileri için geçme notu 80’dir.

Not: 2020-2021 Akademik Yılı Yıl Sonu (Haziran) Yeterlilik Bütünleme Sınavlarının sonucuna itiraz etmek isteyen öğrenciler, 12 Aralık 2020 tarihli 31332 sayılı İstanbul Medeniyet Üniversitesi Yabancı Dil Hazırlık Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 11. maddesinin 4. fıkrası gereğince, sınav sonuçlarına, ilan tarihini izleyen üç iş günü içerisinde maddi hata yönünden itiraz edebilirler. İtiraz dilekçesi verecek öğrencilerin (salgın sebebiyle oluşan mevcut koşullarda sosyal teması azaltma tedbirleri kapsamında) aşağıdaki hususlara dikkat ederek en geç 8 Temmuz 2021 (Perşembe) mesai bitimine (16.30) kadar, ıslak imzalı dilekçelerini,  ydy@medeniyet.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

• Islak imzalı dilekçenizin fotoğrafını çekin ya da dilekçenizi CamScanner vb. uygulamalar kullanarak tarayın.
  • Fotoğraf dosyasını ya da taranmış dosyayı Yabancı Diller Yüksekokulu e-mail adresine gönderin:  ydy@medeniyet.edu.tr
  • Dilekçenizin bize ulaşması durumunda, “Dilekçeniz işleme alınmıştır.” cevabı, mailinizi gönderdiğiniz e-mail adresine birkaç gün içerisinde gönderilecektir. İki (2) iş günü içerisinde tarafınıza dönüş yapılmazsa, dilekçenizi içeren e-mailinizi tekrar gönderin.
  • Gönderilen mailin takibi öğrencinin sorumluluğundadır. Yabancı Diller Yüksekokulu ulaşmayan veya geç ulaşan e-maillerin sorumluluğunu almaz.
  • Dilekçeniz okunaklı ve anlaşılır olmalı, (e-mail adresi, iletişim numarası vb.) örnekte istenen tüm bilgileri eksiksiz içermelidir.