23 Mart 2020 Tarihi İtibariyle Başlayacak Olan Uzaktan Eğitim Hakkında Bilgilendirme

20.03.2020

23 Mart 2020 itibariyle başlayacak olan uzaktan eğitim, Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesindeki İngilizce ve İspanyolca Hazırlık Sınıflarında 'Edmodo' ve 'Zoom' adlı platformlar kullanılarak verilecektir.

'Edmodo' ile ilgili detaylı bilgi almak için TIKLAYINIZ!

'Zoom' ile ilgili detaylı bilgi almak için TIKLAYINIZ!

Uzaktan eğitim sürecinde hazırlık sınıflarındaki ders işleyişi ile ilgili 'Edmodo' üzerinden ilerleyen tarihlerde detaylı bilgi verilecektir. Bu sebeple öğrencilerimizin yukarıdaki bağlantılardaki kılavuzları incelemeleri, Edmodo üzerindeki 'IMU YDYO 2019-2020' adlı genel öğrenci grubunda ve kendi sınıflarına ait daha önce danışmanları tarafından oluşturulmuş sınıflarında yapılacak tüm duyuruları takip etmeleri gerekmektedir. Ayrıca öğrencilerimiz kendilerine Üniversitemiz tarafından gönderilen e-mail ve SMSler ile Yabancı Diller Yüksekokulu websitesinde yer alan 'Uzaktan Eğitim' adlı sayfayı da takip etmelidir.