22-23 Haziran 2022 Yıl Sonu İngilizce ve İspanyolca Yeterlilik Sınavları Sonuçları

26.06.2022

22-23 Haziran 2022 İngilizce ve İspanyolca Yeterlilik Sınavları sonuçları için tıklayınız.

22-23 Haziran 2022 tarihlerinde yapılmış olan İngilizce Yeterlilik Sınavından (İngilizce Öğretmenliği Bölümü hariç) 70 (69,50) ve üzeri alan öğrenciler Hazırlık programından başarılı sayılırlar. İngilizce Öğretmenliği Bölümü ve İspanyol Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencileri için geçme notu 80 (79,50)’dir.

Not: 2021-2022 Akademik Yılı Yıl Sonu (Haziran) Yeterlilik Sınavı sonucuna itiraz etmek isteyen öğrenciler, 12 Aralık 2020 tarihli 31332 sayılı İstanbul Medeniyet Üniversitesi Yabancı Dil Hazırlık Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 11. maddesinin 4. fıkrası gereğince, sınav sonuçlarına, ilan tarihini izleyen üç (3) iş günü içerisinde maddi hata yönünden itiraz edebilirler. İtiraz dilekçesi verecek öğrencilerin aşağıdaki hususlara dikkat ederek en geç 29 Haziran 2022 (Çarşamba) mesai bitimine (16.00) kadar, ıslak imzalı dilekçelerini,  ydy@medeniyet.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Dilekçe örneği için tıklayınız.

• Islak imzalı dilekçenizin fotoğrafını çekin ya da dilekçenizi CamScanner vb. uygulamalar kullanarak tarayın.
  • Fotoğraf dosyasını ya da taranmış dosyayı Yabancı Diller Yüksekokulu e-mail adresine gönderin:  ydy@medeniyet.edu.tr
  • Dilekçenizin bize ulaşması durumunda, mailinizi gönderdiğiniz e-mail adresine “Dilekçeniz işleme alınmıştır.” cevabı gönderilecektir. Bir (1) iş günü içerisinde tarafınıza dönüş yapılmazsa, dilekçenizi içeren e-mailinizi tekrar gönderin.
  • Gönderilen mailin takibi öğrencinin sorumluluğundadır. Yabancı Diller Yüksekokulu ulaşmayan veya geç ulaşan e-maillerin sorumluluğunu almaz.
  • Dilekçeniz okunaklı ve anlaşılır olmalı, (e-mail adresi, iletişim numarası vb.) örnekte istenen tüm bilgileri eksiksiz içermelidir.