22-23 Haziran 2022 Tarihli Yeterlilik Sınavlarına Girmeye Hak Kazanan Öğrenciler

20.06.2022

İngilizce Hazırlık Programı Yıl Sonu Notları

2021-2022 Akademik Yılında İngilizce Hazırlık programına devam eden öğrencilerin yıl sonu notları için tıklayınız.

İngilizce Hazırlık programına devam eden öğrencilerden İngilizce Yeterlilik Sınavı’na girme koşullarını sağlayanlar, 22-23 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İngilizce Yeterlilik Sınavı’na alınacaklardır. (İngilizce Yeterlilik Sınavı’na girme koşulları için tıklayınız.)

İngilizce Yeterlilik Sınavı’na girecek öğrenciler için sınıf listeleri, Edmodo sınıf kodları ve Konuşma sınavı saatleri Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfası üzerinden duyurulacaktır. Öğrencilerimizin tüm güncel duyurular için Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasını sürekli takip etmesi gerekmektedir.

Önemli Uyarı: Öğrenci Bilgi Sistemi’nde (ÖBS) başarı puanı 59,50 ile 69,49 arasında olup “başarısız” olarak görünen öğrencilerimiz ile başarı puanı 69,50 ile 84,49 arasında olup “başarılı” olarak görünen öğrencilerimizin Hazırlık sınıfını geçmek için Yeterlilik Sınavlarına girmeleri gerekmektedir.

İspanyolca Hazırlık Programı Yıl Sonu Notları

2021-2022 Akademik Yılında İspanyolca Hazırlık programına devam eden öğrencilerin yıl sonu notları için tıklayınız.

İspanyolca Hazırlık programına devam eden öğrencilerden İspanyolca Yeterlilik Sınavı’na girme koşullarını sağlayanlar, 22-23 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İspanyolca Yeterlilik Sınavı’na alınacaklardır. (İspanyolca Yeterlilik Sınavı’na girme koşulları için tıklayınız.)

İspanyolca Yeterlilik Sınavı’na girecek öğrenciler için sınıf listeleri, Edmodo sınıf kodları ve konuşma sınavı saatleri Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfası üzerinden duyurulacaktır. Öğrencilerimizin tüm güncel duyurular için Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasını sürekli takip etmesi gerekmektedir.

Yabancı Diller Yüksekokulu akademik takvim çerçevesinde sınav uygulama tarih, saat, yöntem ve esaslarında değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu nedenle öğrencilerimizin sınav haftasında (20-24 Haziran 2022) başka planlamalar yapmasından kurumumuz sorumlu değildir.