2022-2023 Akademik Yılı 2. Ara Sınav Listeleri ve Konuşma Sınavı Saatleri

08.01.2023

09-11 Ocak 2023 (Pazartesi-Çarşamba) tarihlerinde yapılacak olan İngilizce/İspanyolca 2. Ara Sınav tüm oturumları listede belirtilen dersliklerde yüz yüze olarak uygulanacaktır.

İngilizce Hazırlık sınıfı şubeleri, 2. Periyot kullandıkları derslikler dışında salon(lar)da sınava girecektir. Bu sebeple sınavın her oturumu için ekteki tablo dikkatlice incelenmeli ve sınav için doğru dersliğe gidilmelidir.

10-11 Ocak 2023 (Salı ve Çarşamba) tarihlerinde yapılacak olan Konuşma sınavı oturumlarında her bir öğrenci için bir randevu saati belirlenmiştir. Öğrencilerin kendilerine atanan bu Konuşma sınavı saatlerinden 5 dakika önce tabloda belirtilen sınav salonu önünde hazır bulunması gerekmektedir.

2022-2023 Akademik Yılı İngilizce & İspanyolca 2. Ara Sınav Listeleri ve Konuşma Sınavı Saatleri için tıklayınız.