2021-2022 Yıl Sonu (Haziran) Yeterlilik Sınavı Sınav Listeleri ve Konuşma Sınavı Saatleri

20.06.2022

Yıl Sonu (Haziran) İngilizce Yeterlilik Sınavı

2021-2022 Akademik Yılı Yıl Sonu (Haziran) İngilizce Yeterlilik Sınavının 22-23 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Sınav oturumları hakkında genel bilgi aşağıdaki gibidir:

1. ve 2. Oturumlar: 22 Haziran 2022 Çarşamba

1. Oturum: 10.00 (Dinleme + 45 dk.)

2. Oturum: 13.00 (75 dk.)

Konuşma Sınavı: 23 Haziran 2022 Perşembe

Sınav Başlangıç: 10.00 (Zoom)

Sınav Hakkında Bilgi: Yapılacak sınav dinleme, okuma, dil kullanımı, (dil bilgisi ve kelime bilgisi) yazma ve konuşma bölümlerinden oluşmaktadır. Dinleme, Okuma ve Dil Kullanımı 22 Haziran 2022 Çarşamba günü yüz yüze yapılacak olan 1. oturumda ölçülecektir.  Yazma Bölümü ise aynı gün (22 Haziran 2022 Çarşamba) yine yüz yüze olan 2. oturumda uygulanacaktır. Konuşma Bölümü ise 23 Haziran 2022 Perşembe günü çevrim içi (online) gerçekleştirilecektir.

2021-2022 Yıl Sonu (Haziran) İngilizce Yeterlilik Sınavı listeleri, yüz yüze ve Edmodo sınav salonu bilgileri ve Konuşma sınavı randevu saatleri için tıklayınız.

Listede adı bulunan öğrencilerimizin atandıkları Edmodo sınav salonlarına (2021-2022 Yıl Sonu İngilizce Yeterlilik Sınavı) verilen katılım kodlarını kullanarak kendi ad ve soyadları ile (herhangi bir takma isim ya da kısaltma kullanmadan21 Haziran 2022 saat 23.59'a kadar kayıt olmaları gerekmektedir.

Konuşma sınavı Zoom linki kendi sınav sınıfınıza ait Edmodo duvarında paylaşılacaktır.

Sınava ilişkin hatırlatmalar ve duyurular için YDYO web sitesi ve Edmodo sınav salonlarınız düzenli olarak takip edilmelidir.

Önemli Not:

1. Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde ve saatlerde sınav salonlarında (yüz yüze oturumlar için dersliklerde ve Konuşma Sınavı için yukarıda belirtilen online platformlarda) hazır bulunmaları gerekmektedir.

1. Tüm oturumlarda kimlik kontrolü yapılacaktır.

1. Konuşma sınavı sırasında internet bağlantı sorunları ve/veya elektrik kesintisi durumlarına karşı gerekli önlemleri almanız beklenmektedir. Bunun için mümkün ise internet bağlantı hızı yüksek veya uygun yükseklikte bir masaüstü bilgisayar (PC) ve/veya şarjı dolu bir dizüstü bilgisayar ve/veya cep telefonu ile 3G, 4.5G bağlantısını hazır etmenizi tavsiye ederiz. Bu konuda tüm sorumluluk öğrenciye ait olacaktır.

Yıl Sonu (Haziran) İspanyolca Yeterlilik Sınavı

2021-2022 Akademik Yılı Yıl Sonu (Haziran) İspanyolca Yeterlilik Sınavının 22-23 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Sınav oturumları hakkında genel bilgi aşağıdaki gibidir:

1. ve 2. Oturumlar: 22 Haziran 2022 Çarşamba

1. Oturum: 10.00 (Dinleme + 45 dk.)

2. Oturum: 13.00 (55 dk.)

Konuşma Sınavı: 23 Haziran 2022 Perşembe

Sınav Başlangıç: 10.00 (Zoom)

2021-2022 Yıl Sonu (Haziran) İspanyolca Yeterlilik Sınavı listesi, yüz yüze ve Edmodo sınav salonu bilgileri ve Konuşma sınavı randevu saatleri için tıklayınız.

Listede adı bulunan öğrencilerimizin atandıkları Edmodo sınav salonlarına (2021-2022 Yıl Sonu İspanyolca Yeterlilik Sınavı) verilen katılım kodlarını kullanarak kendi ad ve soyadları ile (herhangi bir takma isim ya da kısaltma kullanmadan21 Haziran 2022 saat 23.59'a kadar kayıt olmaları gerekmektedir.

Önemli Not:

1. Tüm oturumlarda kimlik kontrolü yapılacaktır.

Yabancı Diller Yüksekokulu ilgili tarihlerde akademik takvim çerçevesinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu nedenle öğrencilerimizin sınav haftalarında başka planlamalar yapmasından kurumumuz sorumlu değildir. Tüm güncel duyurular için Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfası ile Edmodo okul ve sınıf grupları sürekli takip edilmelidir.