2021-2022 Akademik Yılı 4. Ara Sınav Sınıf Listeleri ve Konuşma Sınavı Saatleri

12.06.2022

13 Haziran 2022 (Pazartesi) tarihinde yapılacak olan 4. Ara Sınavın 1. Oturumu (Dinleme + Okuma + Dil Bilgisi + Kelime Bilgisi) ve yine aynı gün yapılacak olan 2. Oturum Yazma sınavı listede belirtilen dersliklerde yüz yüze olarak uygulanacaktır.

14 Haziran ve 15 Haziran 2022 (Salı ve Çarşamba) tarihlerinde yapılacak olan Konuşma sınavı oturumlarında her bir öğrenci için bir randevu saati belirlenmiştir. Öğrencilerin kendilerine atanan bu Konuşma sınavı saatlerinden 5 dakika önce Edmodo sınıf duvarlarında paylaşılacak olan Exam Zoom Meeting Link’ine bağlanarak bekleme odasında (waiting room) hazır bulunması gerekmektedir. (Exam Zoom Meeting linkleri, ilk 2 oturum bittikten sonra gün içinde her sınıfın kendi Edmodo şubesinde paylaşılacaktır.)

2021-2022 Akademik Yılı 4. Ara Sınav Listeleri ve Konuşma Sınavı Saatleri için tıklayınız.