2021-2022 Akademik Yılı 4. Ara Sınav (Midterm IV/Examen Parcial IV) Hakkında Bilgilendirme

03.06.2022

2021-2022 Akademik Yılı İngilizce ve İspanyolca 4. Ara Sınavlar (Midterm 4 Examen Parcial 4) 13-17 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınav oturumları hakkında genel bilgi aşağıdaki gibidir:

1. ve 2. Oturumlar: 13 Haziran 2022 Pazartesi

İngilizce Hazırlık Tüm Kurlar için:  1. Oturum Başlangıç: 10.00 (Dinleme + 45 dk.)

2. Oturum Başlangıç: 13.00 (75 dk.)

İspanyolca Hazırlık için :                1. Oturum Başlangıç: 10.00 (Dinleme + 45 dk)

2. Oturum Başlangıç: 13.00 (55 dk.)

Önemli Not: İngilizce ve İspanyolca Hazırlık 4. Ara Sınav 1. ve 2. oturumları 13 Haziran 2022 tarihinde İstanbul Medeniyet Üniversitesi Orhanlı Yerleşkesinde yüz yüze olarak uygulanacaktır. Sınav salonları bilgisi ve sınav listeleri daha sonra Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından duyurulacaktır.

İngilizce Hazırlık Sınıfı Konuşma Sınavı Oturumu: 14-15 Haziran 2022 - Salı & Çarşamba

14 Haziran 2022 Salı (İngilizce A Kuru sınıfları için)

Konuşma Sınavı Başlangıç Saati10.00’dan itibaren (Zoom üzerinden)

15 Haziran 2022 Çarşamba (İngilizce B ve C Kurları sınıfları için)

İspanyolca Hazırlık Sınıfı Konuşma Sınavı Oturumu: 14 Haziran 2022 Salı

Konuşma Sınavı Başlangıç Saati10.00’dan itibaren (Zoom üzerinden)

Önemli Not: İngilizce ve İspanyolca Hazırlık 4. Ara Sınav Konuşma Sınavı oturumu 14-15 Haziran 2022 tarihlerinde Zoom platformu üzerinden çevrimiçi (online) olarak uygulanacaktır. Konuşma Sınavı randevu saatleri daha sonra Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından duyurulacaktır.

Sınav Hakkında Bilgi: Yapılacak sınav dinleme, okuma, dil kullanımı, (dil bilgisi ve kelime bilgisi) yazma ve konuşma bölümlerinden oluşmaktadır. Dinleme, Okuma ve Dil Kullanımı tüm sınıflar için 13 Haziran 2022 Pazartesi günü yapılacak olan 1. oturumda ölçülecektir. Yazma Bölümü ise yine tüm sınıflar için aynı gün (13 Haziran 2022 Pazartesi) 2. oturumda uygulanacaktır. Konuşma Bölümü ise İngilizce A Kuru sınıfları ile İspanyolca Hazırlık sınıfı için 14 Haziran 2022 Salı günü, İngilizce B ve C kurları sınıfları için ise 15 Haziran 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilecektir.

Önemli Not:

1. Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde ve saatlerde yüz yüze ve online sınav salonlarında (Zoom oturumları) hazır bulunmaları gerekmektedir. Online sınav oturumlarına ilişkin detaylar ve Konuşma Sınavı saatleri Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından yayınlanacak olup öğrencilerimizin bu sayfayı sınav öncesinde düzenli olarak takip etmeleri gerekmektedir.
  2. Tüm sınavlarda kimlik kontrolü yapılacaktır.
  3. Konuşma Sınavı sırasında internet bağlantı sorunları ve/veya elektrik kesintisi durumlarına karşı gerekli önlemleri almanız beklenmektedir. Bunun için mümkün ise internet bağlantı hızı yüksek veya uygun yükseklikte bir masaüstü bilgisayar (PC) ve/veya şarjı dolu bir dizüstü bilgisayar ve/veya cep telefonu ile 3G, 4.5G bağlantısını hazır etmenizi tavsiye ederiz. Bu konuda tüm sorumluluk öğrenciye ait olacaktır.

Yabancı Diller Yüksekokulu ilgili tarihlerde akademik takvim çerçevesinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu nedenle öğrencilerimizin sınav haftalarında başka planlamalar yapmasından kurumumuz sorumlu değildir. Tüm güncel duyurular için Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfası ile Edmodo okul ve sınıf grupları sürekli takip edilmelidir.