2020-2021 Akademik Yılı İsteğe Bağlı Hazırlık Programına Kabul Edilen Öğrenci Listesi

15.09.2020

2020 ÖSYM sonuçlarına göre Üniversitemizin Türkçe programlarına kayıtlı olup isteğe bağlı hazırlık programına başvuran öğrencilerden kontenjan dahilinde hazırlık programına kabul edilen öğrencilerin listesi için TIKLAYINIZ.

Hazırlık programına kabul edilen öğrencilerin hazırlık programında doğru seviye grubuna (A, B veya C) yerleştirilebilmeleri için 21 Eylül 2020 tarihinde yapılacak olan İngilizce Düzey Belirleme Sınavı'na (DBS'ye) girmeleri gerekmektedir.

Düzey Belirleme Sınavı (DBS)

Sınav Tarihi:                         21 Eylül 2020 Pazartesi

Sınav Başlangıç Saati:         10.30

Önemli Not:

1. 2020-2021 akademik yılı İsteğe bağlı hazırlık programına kabul edilen öğrencilerin 24-25 Eylül 2020 tarihlerinde yapılacak olan İngilizce Yeterlilik Sınavına (İYS'ye) girmelerine gerek yoktur.
  2. Sınavın uygulanması ile ilgili detaylı bilgiler için YDYO Web sitesi Duyurular bölümünü düzenli olarak takip ediniz.
  3. Haklarından feragat etmek isteyen öğrencilerin 2 Ekim 2020 tarihine kadar ekli dilekçeyi doldurarak ydy@medeniyet.edu.tr adresine eposta göndermeleri gerekmektedir.