2020-2021 Akademik Yılı 1. Ara Sınav Sınıf Listeleri ve Konuşma Sınavı Saatleri

29.11.2020

Önemli Hatırlatma:

30 Kasım 2020 tarihinde yapılacak olan 1.Ara Sınavın 1.Oturumu (Dil Bilgisi + Kelime Bilgisi + Okuma) her şubenin kendi Edmodo sınıfı üzerinde ve yine halihazırda bu sınıfların duvarında paylaşılmış olan kendi sınıflarına ait  Zoom (Exam) Meeting Link’ine bağlanılarak yapılacaktır.

Yine aynı gün yapılacak olan 2. Oturum Yazma sınavı yukarıda belirtilen aynı Zoom (Exam) Meeting linkine bağlanılarak yapılacak ve sınav belgesi Turnitin’de oluşturulmuş olan sınav sınıflarına yüklenecektir. Bunun için de yine her şubenin kendi Edmodo sınıf duvarında paylaşılmış olan kayıt bilgileri ile öğrencilerimizin sınav saatinden önce Turnitin sınav sınıfına kaydolması gerekmektedir.

1-2 Aralık 2020 tarihlerinde yapılacak olan Konuşma sınavı oturumlarında her bir öğrenci için bir randevu saati belirlenmiştir. Öğrencilerin kendilerine atanan bu Konuşma sınavı saatlerinden 5 dakika önce yine yukarıda bahsi geçen Zoom (Exam) Meeting Link’ine bağlanarak bekleme odasında (waiting room) hazır bulunması gerekmektedir.

2020-2021 Akademik Yılı 1.Ara Sınav sınıf listeleri ve Konuşma sınavı saatleri için TIKLAYINIZ.