2019-2020 Akademik Yılı 2. Ara Sınav (Midterm/Examen Parcial) Hakkında Bilgilendirme

20.12.2019

İngilizce ve İspanyolca Hazırlık Programında 2019-2020 akademik yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan 2. Ara Sınavın 6-8 Ocak 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Yapılacak sınav hakkında bilgi aşağıdaki gibidir:

Yazılı Kısım:  6 Ocak 2020 Pazartesi

1. Oturum Başlangıç: 10.00

2. Oturum Başlangıç: 13.00,

Konuşma Sınavı: :

Tüm İngilizce B ve C Kurları için: 7 Ocak 2020 Salı

Tüm İngilizce A Kurları için: 8 Ocak 2020 Çarşamba

İspanyolca A Kuru için: 7 Ocak 2020 Salı

Konuşma Sınavı Başlangıç Saati: 10.00

Sınav Yeri: İstanbul Medeniyet Üniversitesi Orhanlı Yerleşkesi, Yabancı Diller Yüksekokulu

Sınav Hakkında Bilgi: Yapılacak sınav dinleme, okuma, yazma, konuşma ve dil kullanımı (dil bilgisi ve kelime bilgisi) bölümlerinden oluşmaktadır. Dinleme, Okuma ile Dil Bilgisi ve Kelime Bilgisi tüm sınıflar için 6 Ocak 2020 Pazartesi günü 1. oturumda ölçülecektir.  Yazma Bölümü ise yine tüm sınıflar için aynı gün (6 Ocak 2020 Pazartesi) 2. oturumda uygulanacaktır. Konuşma Bölümü ise tüm İngilizce B ve C kurları ve İspanyolca A kuru için 7 Ocak 2020 Salı, tüm İngilizce A kurları için ise 8 Ocak 2020 Çarşamba günü gerçekleştirilecektir.

Not: Sınav salonları daha sonra Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından duyurulacaktır.

Önemli Not:

1. Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde ve saatlerde sınav salonlarında hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınavlara ilişkin sınav salonları, sınıf listeleri ve Konuşma Sınavı saatleri Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından yayınlanacak olup öğrencilerimizin bu sayfayı sınav öncesinde takip etmeleri gerekmektedir. Sınavlarda öğrenci kimliği kontrolü yapılacak olup geç kalan öğrenciler sınava alınmayacaktır. Öğrenci kimliği olmayan öğrenciler öğrenci belgesi ile sınava katılabilirler.
  1. Yabancı Diller Yüksekokulu ilgili tarihlerde akademik takvim çerçevesinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu nedenle öğrencilerimizin sınav haftalarında başka planlamalar yapmasından kurumumuz sorumlu değildir. Tüm güncel duyurular için Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfası sürekli takip edilmelidir.