2018-2019 Akademik Yılı 2. Midterm Hakkında Bilgilendirme

20.12.2018

2018-2019 akademik yılı içeresinde gerçekleştirilecek olan İkinci Ara Sınavın (Midterm 2)    7-9 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Yapılacak sınav hakkında bilgi aşağıdaki gibidir:

Yazılı Kısım:  7 Ocak 2019 Pazartesi

1. Oturum Başlangıç: 10.00

2. Oturum Başlangıç: 13.00

Konuşma Sınavı: :    Tüm A Kurları için: 8 Ocak 2019 Salı

Konuşma Sınavı Başlangıç Saati: 10.00

Tüm B ve C Kurları için: 9 Ocak 2019 Çarşamba

Konuşma Sınavı Başlangıç Saati: 10.00

Sınav Yeri: İstanbul Medeniyet Üniversitesi Orhanlı Yerleşkesi, Yabancı Diller Yüksekokulu

Sınav Hakkında Bilgi: Yapılacak sınav dinleme, okuma, yazma, konuşma ve dil kullanımı (dil bilgisi ve kelime bilgisi) bölümlerinden oluşmaktadır. Dinleme, Okuma ile Dil Kullanımı ve Kelime Bilgisi tüm sınıflar için 7 Ocak 2019 Pazartesi günü 1. oturumda ölçülecektir.  Yazma Bölümü ise yine tüm sınıflar için aynı gün (7 Ocak 2019 Pazartesi) 2. oturumda uygulanacaktır. Konuşma Bölümü ise tüm A kurları için 8 Ocak 2019 Salı, tüm B ve C kurları için ise 9 Ocak 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilecektir.

Not: Sınav salonları daha sonra Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından duyurulacaktır.

Önemli Not:

Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde ve saatlerde sınav salonlarında hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınavlara ilişkin sınav salonları, sınıf listeleri ve Konuşma Sınavı saatleri Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından yayınlanacak olup öğrencilerimizin bu sayfayı sınav öncesinde takip etmeleri gerekmektedir. Sınavlarda öğrenci kimliği kontrolü yapılacak olup geç kalan öğrenciler sınava alınmayacaktır. Öğrenci kimliği olmayan öğrenciler e-devletten ya da öğrenci işlerinden aldıkları öğrenci belgesi ile sınava katılabilirler.