2018-2019 Akademik Yılı 1. Midterm Hakkında Bilgilendirme

23.10.2018

2018-2019 akademik yılı içeresinde gerçekleştirilecek olan Ara Sınavlardan ilkinin (Midterm 1) 5-7 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Yapılacak sınav hakkında bilgi aşağıdaki gibidir:

Yazılı Kısım:  5 Kasım 2018 Pazartesi

1. Oturum Başlangıç: 10.00

2. Oturum Başlangıç: 13.00, Bitiş: 13.40

Konuşma Sınavı: :    Tüm A Kurları için: 6 Kasım 2018 Salı

Konuşma Sınavı Başlangıç Saati: 10.00

Tüm B ve C Kurları için: 7 Kasım 2018 Çarşamba

Konuşma Sınavı Başlangıç Saati: 10.00

Sınav Yeri: İstanbul Medeniyet Üniversitesi Orhanlı Yerleşkesi, Yabancı Diller Yüksekokulu

Sınav Hakkında Bilgi: Yapılacak sınav dinleme, okuma, yazma, konuşma ve dil kullanımı (dil bilgisi ve kelime bilgisi) bölümlerinden oluşmaktadır. Dinleme, Okuma ile Dil Kullanımı ve Kelime Bilgisi tüm sınıflar için 5 Kasım 2018 Pazartesi günü 1. oturumda ölçülecektir.  Yazma Bölümü ise yine tüm sınıflar için aynı gün (5 Kasım 2018 Pazartesi) 2. oturumda uygulanacaktır. Konuşma Bölümü ise tüm A kurları için 6 Kasım 2018 Salı, tüm B ve C kurları için ise 7 Kasım 2018 Çarşamba günü gerçekleştirilecektir.

Not: Sınav salonları daha sonra Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından duyurulacaktır.

Önemli Not:

1. Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde ve saatlerde sınav salonlarında hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınavlara ilişkin sınav salonları, sınıf listeleri ve Konuşma Sınavı saatleri Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından yayınlanacak olup öğrencilerimizin bu sayfayı sınav öncesinde takip etmeleri gerekmektedir. Sınavlarda öğrenci kimliği kontrolü yapılacak olup geç kalan öğrenciler sınava alınmayacaktır. Öğrenci kimliğini henüz alamamış öğrenciler öğrenci belgesi ile sınava katılabilirler.

1. Yabancı Diller Yüksekokulu ilgili tarihlerde akademik takvim çerçevesinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu nedenle öğrencilerimizin sınav haftalarında başka planlamalar yapmasından kurumumuz sorumlu değildir. Tüm güncel duyurular için Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfası sürekli takip edilmelidir.