17 Ağustos 2021 Tarihli İngilizce ve İspanyolca DBS Sınıf Listeleri

16.08.2021

Yatay Geçiş başvurusunda bulunan 1. sınıf öğrencileri için Düzey Belirleme Sınavı (İngilizce ve İspanyolca)

17 Ağustos 2021 Tarihli  Yatay Geçişe Başvuran Öğrenciler için İngilizce Düzey Belirleme Sınavı öğrenci listeleri ve sınav salonları için TIKLAYINIZ .

17 Ağustos 2021 Tarihli  Yatay Geçişe Başvuran Öğrenciler için İspanyolca Düzey Belirleme Sınavı öğrenci listesi ve sınav salonu için TIKLAYINIZ.

Düzey Belirleme Sınavı (DBS)

Sınav Tarihi:                        17 Ağustos 2021 Salı

Sınav Başlangıç Saati:         10.00

Sınav Yeri:                           İstanbul Medeniyet Üniversitesi Orhanlı Yerleşkesi

Önemli Not:

1. Ara sınıflara yatay geçiş başvurusunda bulunan adayların (1. sınıfa başvuran adaylar hariç), 17 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak olan Düzey Belirleme Sınavına girmelerine gerek yoktur. Bu sebeple bu adayların adı sınav listelerinde yer almamaktadır. Ara sınıflara başvuran adaylar, 18-19 Ağustos 2021 tarihlerinde yapılacak olan İngilizce Yeterlilik Sınavına/İspanyolca Yeterlilik Sınavına gireceklerdir.
  2. Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde ve saatlerde sınav salonlarında hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınav oturumlarına ilişkin sınav salonları ve sınıf listeleri Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından yayınlanacak olup öğrencilerimizin sık aralıklarla takip etmeleri gerekmektedir.
  3. Sınava gelirken TC Kimlik belgelerinizi ve HES kodlarınızı yanınızda bulundururuz.
  4. Geç kalan öğrenciler sınavlara alınmayacağından, girişte HES kodu kontrolü yapılacağından, öğrencilerimizin olası ulaşım problemleri ve gecikmelerin önüne geçebilmek amacıyla gerekli hassasiyeti göstermeleri ve sınav saatlerinden en az yarım saat önce okul binasında hazır bulunmaları önemle rica olunur. Orhanlı Yerleşkesine ulaşım hakkında bilgi için Yabancı Diller Yüksekokulumuzun web sitesini ziyaret edebilir (https://yabancidiller.medeniyet.edu.tr/tr/iletisim/adres-iletisim) ve İETT’nin web sayfasından (yaz tarifesi uygulanıyor olması ihtimalini dikkate alarak) ulaşım saatlerini öğrenebilirsiniz.
  5. Yemekhane adayların kullanımına açık olmayacağından adaylar öğle yemeği konusunda kendi hazırlıklarını yapmalıdırlar.
  6. 18-19 Ağustos 2021 İngilizce ve İspanyolca Yeterlilik Sınavı listeleri ve duyuruları için Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfası sürekli takip edilmelidir.