10 Aralık 2022 - Erasmus Yabancı Dil (İngilizce) Sınavı Sonuçları

11.12.2022

2022-2023 Akademik Yılı Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliği başvuruları için 10 Aralık 2022 (Cumartesi) saat 11.00’da Güney Yerleşke C Blok 2. Kat dersliklerinde yapılmış olan Erasmus Yabancı Dil (İngilizce) Sınavı sonuçları için tıklayınız.

Başvuruda bulunan personel ve öğrencilerin, Erasmus Yabancı Dil (İngilizce) Sınavından en az 70 almaları gerekmektedir. Hazırlık eğitiminden başarılı olup İngilizce Yeterlilik Sınavı sonucu veya eşdeğerlik tablosundaki YDS 65 puana eşdeğerliği olan puanlardan birine sahip olup belge sunacak öğrencilerin, Erasmus Programı Koordinatörlüğü ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Ayrıca 2022-2023 Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliğine başvurmak isteyen personel ve öğrencilerimizin bundan sonraki süreçte de Erasmus Programı Koordinatörlüğü web sayfasında yayınlanacak olan duyuruları düzenli olarak takip etmeleri gerekmektedir.

Önemli Hatırlatma: Üniversitemiz Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Betül ÖZBAY’ın yürütücülüğünde gerçekleştirilecek olan Erasmus+ KA171 için başvuru koşulları farklılık göstermektedir. Detaylı bilgi için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.

Not: Erasmus Yabancı Dil (İngilizce) Sınavı sonucuna itiraz etmek isteyen öğrencilerin, en geç 14 Aralık 2022 Çarşamba günü 16.00’a kadar, ıslak imzalı dilekçelerini, Orhanlı yerleşkesinde bulunan Yabancı Diller Yüksekokulu Sekreterliğine elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Dilekçe örneği için tıklayınız.