Tony Gurr İle Geleneksel Beceriler ve 21. Yüzyıl Becerileri Üzerine Eğitim

02.01.2017

Pearson ve Momentum Eğitim Kurumları Öğretmen Eğiticisi Tony Gurr 30 Aralık 2016 ve 6 Ocak 2017 tarihlerinde Cevizli yerleşkesinde Yabancı Diller Yüksekokulu okutmanlarına okuma-yazma ve dinleme-konuşma becerileri üzerine iki eğitim verdi. "Combining Traditional and 21st Century Skills (1): from reading to writing" ve "Combining Traditional and 21st Century Skills (2): from listening to speaking" adlı eğitimlerde öğrencilerin okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini geliştirmek için sınıf içinde uygulanabilecek metotlar ve etkinlikler ile ilgili bilgi verildi.

Deneyimli öğretmen, öğretmen eğiticisi, müfredat uzmanı ve eğitim koordinatörü Tony Gurr, Birleşik Krallıkta, Orta Doğu'da, Amerika Birleşik Devletlerinde, Avustralya ve Türkiye'de çalıştı. Eğitim, İngiliz Dili Eğitimi ve Akademik Amaçlı İngilizce alanlarında Müfredat ve Ölçme Değerlendirme projeleri ile Kalite ve Kurumsal Etkinlik programları yürüttü. Bir blog sahibi de olan yazar Tony Gurr, LEAD|Turkey'de Öğrenme (Learning) Direktörü olarak çalışmakta ve hizmet içi sürekli mesleki gelişim kapsamında çeşitli kurumlara danışmanlık hizmeti vermekte.