Okutmanlarımızdan Kıymet Tuğba İmamoğlu Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde T-Plus Etkinliğine Katıldı

10.03.2018

Okutmanlarımızdan Kıymet Tuğba İmamoğlu 11-12 Mayıs 2017 tarihlerinde Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde 9.su düzenlenen T-Plus’ın organize ettiği “The Inseparable Duo in Success: Curriculum & Teacher Training” isimli etkinliğe katıldı. Gazimağusa’da Türkiye ve Kıbrıs’taki üniversitelerin yabancı diller bölümü temsilcileri ve İngilizce Öğretimi alanında çalışan akademisyenlerin bir araya geldiği etkinlikte, eğitim programlarında dinamizmi sağlamak adına eğitim bilimlerinin günümüz dünyasının ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdikleri müfredat çalışmalarının yüksek öğretimdeki eğitimcelerin kariyer geliştirme süreçlerine entegresi üzerine panel düzenlendi.