Yatay Geçiş Başvurusunda Bulunan Öğrencilerin Dikkatine

14.08.2017

Yatay geçiş başvurusunda bulunan adaylardan Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından üniversitemizin Cevizli Kampüsünde (Kartal) yapılacak olan İngilizce Yeterlik Sınavı'na (İYS) girecek olanların aşağıdaki saatlerde sınav salonlarında hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınav salon listeleri bu sayfadan yayınlanacak olup sınavlarda kimlik kontrolü yapılacaktır. Geç kalan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

YAZILI KISIM : 17 Ağustos 2017 Perşembe

1) İlk Oturum (Dinleme, Okuma, Dil Kullanımı ve Kelime Bilgisi) başlangıç: 10.30

2) Writing (Yazma) oturumu başlangıç: 13.00, bitiş: 14.00 (1 saat)

KONUŞMA (SPEAKING) SINAVI : 18 Ağustos 2017 Cuma

Konuşma (Speaking) Sınavı başlangıç: 10.30

Yukarıda belirtilen sınavın "Konuşma Sınavı"na ait (Speaking) saat ve listeler bu sayfadan yayınlanacak olup, öğrenciler sınav salonlarına listedeki saat ve sıra gözetilerek alınacaktır. Sınava geç kalan öğrenciler sınava alınmayacaktır. Tüm güncel duyurular için web sayfamız sürekli takip edilmelidir.