Seviye Tespit Sınavı Sınıf Listeleri ve Sınav Salonları

05.09.2017

Seviye Tespit Sınavı 6 Eylül 2017 tarihinde saat 10.30'da Orhanlı-Tuzla yerleşkesinde yapılacak olup öğrencilerimizin sınav saatinden en az 15 dakika önce sınav salonunda bulunmaları gerekmektedir. Geç kalan öğrenciler sınava alınmayacaktır. Sınavda kimlik kontrolü yapılacaktır.

Seviye Tespit Sınavı sınıf listeleri ve sınav salonları için TIKLAYINIZ.

Not: Geç kalan öğrenciler sınavlara alınmayacağından, öğrencilerimizin olası ulaşım problemleri ve gecikmelerin önüne geçebilmek amacıyla gerekli hassasiyeti göstermeleri ve sınav saatlerinden en az yarım saat önce okul binasında hazır bulunmaları önemle tavsiye olunur.  Ulaşım ile ilgili buradan ve İETT’nin web sayfasından bilgi alabilirsiniz.

7-8 Eylül 2017 tarihinde yapılacak olan İngilizce Yeterlik Sınavı'na girecek öğrencilerin listesi ve diğer tüm güncel duyurular için Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfası sürekli takip edilmelidir.