Ara Dönem İYS Yazılı Kısım Sınav Salonları

15.01.2018

Daha önce belirtilen tarihler arasında Yabancı Diller Yüksekokulu'na Ara Dönem İngilizce Yeterlik Sınavı'na (Ara Dönem İYS) girmek için başvuru dilekçesi vermiş öğrenciler,  İYS-Yazılı Kısım Sınavı'na 15 Ocak 2018 (Pazartesi) tarihinde, aşağıda belirtilen saatlerde alınacaklardır.

Yazılı Kısım: 15 Ocak 2018, Pazartesi

1. Oturum: 10.00 (Listening, Reading, Use of English)

2. Oturum: Başlangıç: 12.25, Bitiş: 13.25 (1 saat) (Writing)

15 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan İYS-Yazılı Kısım Sınav Salonları için TIKLAYINIZ.

Yabancı Diller Yüksekokulu ilgili tarihlerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Konuşma Sınavı (Speaking Exam), 16 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olup sınav salonları ve saatleri daha sonra Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından yayınlanacaktır.

Tüm güncel duyurular için Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfası sürekli takip edilmelidir.