Ara Dönem İYS Konuşma Sınavı Sınav Saatleri ve Sınav Salonları

15.01.2018

Ara Dönem İYS Konuşma Sınavı (Speaking Exam),  daha önce belirtilen tarihler arasında Yabancı Diller Yüksekokulu'na Ara Dönem İngilizce Yeterlik Sınavı'na (Ara Dönem İYS) girmek için başvuru dilekçesi vermiş öğrenciler için 16 Ocak 2018 (Salı) tarihinde saat 10.00'da başlayacaktır. Her öğrenci listede kendisine ayrılan saatte sınava girecektir.

Sınav saatleri ve öğrenci listeleri için TIKLAYINIZ!

Uyarı: Sınavlara gelirken öğrencilerin öğrenci kimliklerini getirmeleri gerekmektedir. Geç kalan öğrenciler sınava alınmayacaktır. Her öğrencinin kendi saatinden en az 15 dakika önce sınav yerinde bulunması gerekmektedir.

15 Ocak 2018 tarihinde yapılmış olan Ara Dönem İYS- Yazılı Kısım Sınavı’na katılmış olan her öğrenci Konuşma Sınavı'na de girmek zorundadır.

Yabancı Diller Yüksekokulu ilgili tarihlerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Tüm güncel duyurular için Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfası sürekli takip edilmelidir.