Ara Dönem İYS İçin Dilekçe Vermiş Öğrencilerin Dikkatine

03.01.2018

İngilizce Yeterlik Sınavı Dinleme, Okuma, Yazma, Konuşma ile Dil Kullanımı ve Kelime Bilgisi olmak üzere beş ana bölümden oluşmaktadır. Geçme notu 70'tir. İYS'den 70 ve üzeri (69,5 dahil) alan öğrenciler (Beklemeli ve Yeni Kayıt) hazırlık programından başarılı sayılacaklardır. Dinleme, Okuma ile Dil Kullanımı ve Kelime Bilgisi 15 Ocak 2018 tarihinde 1. oturumda ölçülecektir.  Yazma Bölümü aynı gün 2. oturumda uygulanacaktır. Konuşma Bölümü ise 16 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilecektir.

İngilizce Yeterlik Sınavı

Yazılı Kısım: 15 Ocak 2018, Pazartesi

1. Oturum: 10.00

2. Oturum: Başlangıç: 12.25, Bitiş: 13.25 (1 saat)

Konuşma Sınavı: 16 Ocak 2018, Salı

Konuşma Sınavı Başlangıç: 10.00

Sınav Yeri: İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tuzla-Orhanlı Yerleşkesi (Sınav Salonları sayfamızdan daha sonra duyurulacaktır.)

Öğrencilerimizin belirtilen tarihte ve saatlerde sınav salonlarında hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınavlara ilişkin sınav salonları, sınıf listeleri ve Konuşma Sınavı saatleri Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından yayınlanacak olup öğrencilerimizin bu sayfayı takip etmeleri gerekmektedir. Sınavlarda kimlik kontrolü yapılacak olup geç kalan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Yabancı Diller Yüksekokulu ilgili tarihlerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Tüm güncel duyurular için Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfası sürekli takip edilmelidir.