7 Eylül 2017 Tarihli İngilizce Yeterlik Sınavı Sınıf Listeleri ve Sınav Salonları

06.09.2017

7 Eylül 2017 tarihinde yapılacak olan İngilizce Yeterlik Sınavı-Yazılı Kısım 1. ve 2. Oturum Sınıf Listeleri ve Sınav Salonları için TIKLAYINIZ.

Yazılı Kısım: 7 Eylül 2017 Perşembe

1. Oturum Başlangıç: 10.30

2. Oturum Başlangıç: 13.00, Bitiş: 14.00 (1 saat)

Konuşma Sınavı: 8 Eylül 2017, Cuma

Konuşma Sınavı Başlangıç: 10.30

Sınav geçme notu 70'tir. İYS'den 70 ve üzeri (69,5 dahil) alan öğrenciler doğrudan bölümlerine başlayabileceklerdir. Barajı geçemeyen öğrenciler ise hazırlık programında öğrenim görecekleri sınıflara alınacaklardır. Dinleme, Okuma ile Dil Kullanımı ve Kelime Bilgisi 7 Eylül 2017 tarihinde 1. oturumda ölçülecektir.  Yazma Bölümü aynı gün 2. oturumda uygulanacaktır. Konuşma Bölümü ise 8 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimizin belirtilen saatlerden en az 15 dakika önce sınav salonlarında hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınavlarda kimlik kontrolü yapılacak olup geç kalan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Konuşma Sınavı'na ilişkin sınıf listeleri ve Konuşma Sınavı saatleri Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından yayınlanacak olup öğrencilerimizin bu sayfayı takip etmeleri gerekmektedir.

Not: Geç kalan öğrenciler sınavlara alınmayacağından ve sınav saatlerinde kesinlikle değişiklik yapılmayacağından, öğrencilerimizin olası ulaşım problemleri ve gecikmelerin önüne geçebilmek amacıyla gerekli hassasiyeti göstermeleri ve sınav saatlerinden en az yarım saat önce okul binasında hazır bulunmaları önemle tavsiye olunur.

Tüm güncel duyurular için Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfası sürekli takip edilmelidir.