7-8 Eylül 2017 İYS Sonuçları

12.09.2017

7-8 Eylül 2017 tarihinde yapılmış olan İngilizce Yeterlik Sınavından (İYS) 70 ve üzeri (69,5 dahil) alan tüm öğrenciler bölümlerine başlayabileceklerdir. Üniversitemize yeni kayıt yaptırmış olup bölümlerinde %100 İngilizce eğitim görecek olan öğrencilerden 70 ve üzeri alamamış olanlar ile İYS'ye girmemiş olanlar doğrudan hazırlık programına alınacaktır.
Ayrıca, Türkçe programlara kayıtlı olup kontenjan dahilinde hazırlık programına kabul edildiği daha önce ilan edilmiş olan (isteğe bağlı hazırlık okuyacak) öğrenciler ile hazırlık okumak için dilekçe vermiş olan 2016 ÖSYM sonuçlarına göre üniversitemize yerleşmiş beklemeli öğrenciler (%100 ve %30 İngilizce programlara kayıtlı olanlar) hazırlık programına başlayacaklardır.
Sınav itiraz dilekçesi verecek olan öğrencilerin dilekçelerini 13-15 Eylül 2017 tarihleri arasında Orhanlı-Tuzla yerleşkesinde bulunan Yabancı Diller Yüksekokulu Sekreterleği'ne teslim etmeleri gerekmektedir.
2017-2018 eğitim öğretim yılına ait sınıf listeleri, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu sayfasında yayınlanacak olup tüm güncel duyurular için yine Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasına bakılması gerekmektedir.
7-8 Eylül 2017 İYS Sonuçları için TIKLAYINIZ.