2. Midterm Konuşma Sınavı Sınav Saatleri ve Sınav Salonları

08.01.2018

2. Midterm Konuşma Sınavı (Speaking Exam), A grubu  (A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7) için 9 Ocak 2018 (Salı) tarihinde saat 10.00'da başlayacaktır. Her öğrenci listede kendisine ayrılan saatte sınava girecektir.

Sınav saatleri ve öğrenci listeleri için TIKLAYINIZ!

Uyarı: Sınavlara gelirken öğrencilerin öğrenci kimliklerini getirmeleri gerekmektedir. Geç kalan öğrenciler sınava alınmayacaktır. Her öğrencinin kendi saatinden en az 15 dk önce sınav yerinde bulunması gerekmektedir.

8 Ocak 2018 tarihinde yapılmış olan 2. Midterm Yazılı Kısım Sınavı’na katılmış olan her öğrenci Konuşma Sınavı'na de girmek zorundadır.

B grubu (B1, B2, B3 ve B4) öğrenciler için 10 Ocak 2018 (Çarşamba) tarihinde yapılacak olan Konuşma Sınavı saatleri ve sınav salonları daha sonra Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından yayınlanacaktır.