2. Midterm Hakkında Bilgilendirme

26.12.2017

2. Midterm Yazılı Kısım 8 Ocak 2018 (Pazartesi) tarihinde, saat 10.00’da tek oturum olarak yapılacaktır. Öğrenciler sınava kendi sınıflarında gireceklerdir. Yazılı kısım; dinleme (listening), okuma (reading), dil kullanımı (dil bilgisi ve kelime) ve yazma (writing) bölümlerinden oluşmaktadır.

2. Midterm Konuşma Sınavı (Speaking Exam), A grubu  (A1, A2, A3, A4, A5, A6 ve A7) öğrenciler için 9 Ocak 2018 (Salı) tarihinde saat 10.00'da yapılacaktır. B grubu (B1, B2, B3 ve B4) öğrenciler için 10 Ocak 2018 (Çarşamba) tarihinde saat 10.00'da yapılacaktır. Sınav saatleri, sınav salonları ve öğrenci listeleri daha sonra bu sayfadan yayınlanacak olup her öğrenci listede kendisine ayrılan saatte sınava girecektir.

Uyarı: Sınavlara gelirken öğrencilerin öğrenci kimliklerini getirmeleri gerekmektedir. Geç kalan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Yabancı Diller Yüksekokulu ilgili tarihlerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Not: İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin sınav tarihleri sınıfta sınıf danışmanları tarafından duyurulacaktır.