17.08.17 Tarihli Yatay Geçiş İYS Yazılı Kısım Sınıf Listeleri ve Sınav Salonları

16.08.2017

Yatay geçiş başvurusunda bulunan adaylar için yapılan İngilizce Yeterlik Sınavı’nın Yazılı Kısmı 17 Ağustos 2017 tarihinde iki oturum olarak yapılacaktır. Sınav dinleme, okuma, dil kullanımı (dil bilgisi ve kelime) ve yazma bölümlerinden oluşmaktadır.  Sınavlarda kimlik kontrolü yapılacaktır. Geç kalan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

YAZILI KISIM : 17 Ağustos 2017 Perşembe

1) İlk Oturum (Dinleme, Okuma, Dil Kullanımı ve Kelime Bilgisi) başlangıç: 10.30

2) Writing (Yazma) oturumu başlangıç: 13.00, bitiş: 14.00 (1 saat)

Sınıf listeleri ve sınav salonlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Konuşma Sınavı 18 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak olup Konuşma Sınavı'na ait (Speaking) saat ve listeler bu sayfadan yayınlanacaktır. Öğrenciler sınav salonlarına listedeki saat ve sıra gözetilerek alınacaktır. Sınava geç kalan öğrenciler sınava alınmayacaktır. Tüm güncel duyurular için web sayfamız sürekli takip edilmelidir.

Not: Listeler tüm başvuran adayları içermektedir. Yatay geçiş ilanlarımızda belirtilen başvuru şartlarını sağlamayan adayların İngilizce Yeterlik Sınavı'na girmeleri ve bu sınavdan başarılı olmaları üniversitemize yatay geçiş hakkı sağlamaz.